NunnaUuni Vega Angolo varaava takka

Hinta sisältää asennuksen, eli tuotteen pystytyksen. Hinta ei sisällä asennuksen lisätöitä. Mikäli haluat tuotteen rahdilla kotiovelle, pyydä tarjous. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

7823,00 8149,00 

Tyhjennä
Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Vega Angolo on Nunnauunin Vega-sarjan erkkeriluukullinen kulmatakka. Takka on parhaimmillaan kulmassa, mutta voidaan myös asettaa suoralle seinälle. Laajan tulinäkyvyyden myötä Vega Angolo sopii etenkin laajaan tilaan. Saatavilla vuolukivipintaisena sekä erilaisilla laattavaihtoehdoilla. Liitettävissä hormiin päältä ja takaa.

Miksi Nunnauuni? 

Tuotteena Nunnauuni on kuin luotettava ja pitkäaikainen ystävä. Ei petä tiukassakaan paikassa. Tuo lämpöä ja valoa arjen harmauteen. Kuluvia osia joutuu luonnollisesti vuosien vieriessä vaihtamaan, mutta niitäkin harvakseltaan. Pitkäikäisyydestä kertoo jotain se, että meiltä tiedustellaan yritystämme vanhempiin Nunnauuneihin varaosia. Nunnauuni on nimenomaan suunniteltu rakkaan kotimaamme ankariin olosuhteisiin. Voidaan siis todeta tulisijojen kestävän sukupolvelta toiselle.

Nunnauuni varaa kokoonsa nähden eniten lämpöenergiaa. Ainutlaatuiset lämmitysominaisuudet ovat Mammutti-vuolukiven ja Kultaisen Tulen menetelmän ansiota. Mammutti-vuolukivi on Nunnauunin yksinoikeudella käyttämä magnesiittivuolukivi. Materiaalina se on pehmeää, kestävää ja johtaa erinomaisesti lämpöä. Kultaisen Tulen palamismenetelmässä on kyse puun polttamisesta mahdollisimman puhtaasti. Kuluttajalle puhtaasti palaminen näkyy lähinnä savupiippua katsomalla takan polttamisen aikana. Tumman savun sijaan savupiipusta poistuu vaaleaa utua. 

Muista vertailla!

Nunnauunin vertailu kilpailevaan tuotteeseen on helppoa suoritustasoilmoituksen avulla. EU:n asetusten mukaisesti julkaistava suoritustasoilmoitus on käytännössä listaus takan ominaisuuksista. Suoritustasoilmoituksesta selvität esimerkiksi yhden lämmityskerran lämpöhyödyn. Nunnauuni tarjoaa markkinoiden parhaan lämpöhyödyn ja sijoittuu vertailuissa muutenkin hyvin. Löydät suoritustasoilmoituksen alta kohdasta “tekniset tiedot”.

Suoritustasoilmoitus

Mitat: 1536 x 792 x 792

Paino: 1640 kg

Lämpöenergia: 58.1 kWh

Lämmönluovutusaika, prosenttia maksimitehosta (h)

100 % – 7.2 h50 % – 23.9 h25 % – 39.4 h

Hyötysuhde: 84 %

Polttopuun pituus: 33 cm

Kokonaispuumäärä: 16 kg

Suojaetäisyys takana: 50 mm

Suojaetäisyys sivuilla: 1000 mm

Suojaetäisyys edessä: 1000 mm

Suojaetäisyys päälle: 200 mm

 

Hyötysuhde %

Väri

Paino (kg)

Materiaali

Lämpöenergia kWh

58.1

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Nunnauuni – luotettava energiansäästäjä

Kotimainen Nunnauuni on valmistanut jo yli 40 vuotta takkoja ja leivinuuneja Pohjois-Karjalan Juuan Nunnalahdessa. Nunnauunin takoissa hyödynnetään mammutti-vuolukiveä sekä alueen…

Tyhjennä
Takaisin ylös