Onpiippu valmishormi

Tilaustuote, toimitusaika n. 4 viikkoa. Rahti sisältyy hintaan.

0

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Tarjouspyyntö

Aidosti valmis piippu!

HUOM! PIIPUN HINTA SISÄLTÄÄ AINA ASENNUKSEN. MYYNTIPALVELUMME ON TEIHIN YHTEYDESSÄ TILAUKSEN JÄLKEEN.

OnPiippu on aidosti valmis. Se on yhtenä kokonaisena elementtinä toimitettava valmispiippu.

OnPiippu on asiakkaalle toimitettaessa käyttövalmis piippu. Siihen voidaan heti kytkeä tulisijat ja se voidaan ottaa käyttöön jo rakennusaikaiseen lämmitykseen. Savupellit sekä tulisijojen ja nokiluukkujen liitännät ovat valmiina halutuilla paikoillaan.

OnPiippu on kotimainen laatutuote. Jokainen OnPiippu valmistetaan teollisesti tehtaassa. OnPiipulla on kymmenen vuoden takuu valmistus- ja materiaalivirheille. OnPiippu kestää vuosikymmeniä – “isältä pojalle”. Takuuasennus viimeistelee turvallisen hankinnan.

OnPiippuun voi kytkeä lähes kaikki markkinoilla olevat tulisijat. Turvallinen OnPiippu soveltuu niin takoille, uuneille, kiukaille, liesille kuin lämmityskattiloillekin.

3-kerrosrakenteinen ja saumaton OnPiippu on markkinoiden paloturvallisin savuhormisto. OnPiippu on CE-merkitty tuote. Vaativissa VTT:n testeissä OnPiipun tiiveys, nokipalonkestävyys, paloturvallisuus suurillakin yläpohjan eristemäärillä sekä monet muut ominaisuudet ovat vakuuttavia. Suojaetäisyydet palaviin rakenteisiin korkeimmassa T600 -lämpötilaluokassa ovat minimaaliset 20 tai 50 mm, piipputyypistä riippuen.

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Takaisin ylös