Planika Bubble Wall biotakka

Planika Bubble Wall on seinälle sijoitettava moderni biotakka pyöreällä muotoilulla.

1426,00  (sis. Alv 24%)

2-4 viikkoa

Planika Bubble Wall on seinälle sijoitettava moderni biotakka pyöreällä muotoilulla. Takka on saatavilla seinämallina ja lattiamallina. Takassa on 1.3 litran tankki, jonka avulla liekki palaa takassa noin 4,5 tuntia. Lämpötehoa takka tuottaa noin 2,5 kilowattia. Bubble Wall on automaattinen takka, eli se on mahdollista käynnistää ja sammuttaa kaukosäätimellä. Lisäksi takassa on mahdollisuus liekin korkeuden säätöön.

  • Automaattinen tankkauspumppu
  • Turvasensorit
  • Paloaikaa jopa 4,5 tuntia
  • Ohjataan kaukosäätimellä

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Polttoaine

Suosittelemme kaikissa biotakoissamme käytettäväksi Planikan Fanola-biopolttoainetta. Kasvipohjainen polttoaine on markkinoiden edistyksellisin. Palamisprosessista syntyy ainoastaan vesihöyryä, lämpöä ja pieni pieni määrä hiilidioksidia. Polttoaineesta ei synny ollenkaan katkua tai mitään muitakaan ärsykkeitä.

 

Paino (kg)

Teho (kW)

Paloaika (tuntia)

Syvyys (mm)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Tyyppi

Muut katsoivat myös!

Takaisin ylös