Planika Bubble Floor biotakka

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

1426,00  (sis. Alv 24%)

Lisävarusteet

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Planika Bubble Floor on lattialle seinää vasten sijoitettava moderni biotakka pyöreällä muotoilulla. Takka on saatavilla seinämallina ja lattiamallina. Takassa on 1.3 litran tankki, jonka avulla liekki palaa takassa noin 4,5 tuntia. Lämpötehoa takka tuottaa noin 2,5 kilowattia. Kyseessä on automaattinen biotakka, eli sen käyttö on äärimmäisen helppoa ja turvallista. Takka päälle napin painalluksella, jonka jälkeen liekin korkeutta voi säädellä kaukosäätimellä. Käytön jälkeen takka napista sammuksiin, helppoa eikö? Takka on suunniteltu sisäkäyttöön ja tarvitsee toimiakseen 230V sähköliitännän.

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Polttoaine

Suosittelemme kaikissa biotakoissamme käytettäväksi Planikan Fanola-biopolttoainetta. Kasvipohjainen polttoaine on markkinoiden edistyksellisin. Palamisprosessista syntyy ainoastaan vesihöyryä, lämpöä ja pieni pieni määrä hiilidioksidia. Polttoaineesta ei synny ollenkaan katkua tai mitään muitakaan ärsykkeitä.

 

Paino (kg)

Teho (kW)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Korkeus (mm)

Tyyppi

Paloaika (tuntia)

Takaisin ylös