Planika Chantico Glassfire – B2B kampanja

Tyylikäs pöytätuli, joka toimii bioetanolilla.

237,00  (sis. Alv 24%)

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa

Unohda perinteiset kynttilät ja siirry modernimpaan ratkaisuun! Planika Chantico Glassfire on uuden sukupolven pöytätuli, joka palaa yhdellä 1,5 litran tankillisella jopa 3-4 tuntia. Pöytätulta on äärimmäisen helppo käyttää ja tulipaloriskiä ei ole. Huomattavasti parempi vaihtoehto esimerkiksi lapsiperheen käyttöön perinteiseen kynttilään verrattuna. Poltin luo valovoimaisen ja aitoon tuleen perustuvan tunnelman. Kompaktista koosta huolimatta polttimesta irtoaa tehoja 2,5 kilowattia. Takkaa voi käyttää ulkona tai sisällä oman valintasi mukaan. Chantico Glassfire kulkee myös mukavasti mukana esimerkiksi koti-mökki välillä.

  • Loistava lahjaidea esimerkiksi uuteen kotiin!
  • Kestävä runko, valmistettu ruostumattomasta teräksestä
  • Takan mukana toimitetaan tulitikut, tulen sammuttamiseen tarvittava työkalu ja koristekivet
  • Mitat 25.1 x 36.1 cm

Käyttö

Chantico Glassifiren käyttö on todella helppoa ja yksinkertaista. Takka koostuu käytännössä kahdesta osasta: rungosta ja lasikehyksestä. Teräsrungon sisällä on polttoainesäiliö, jonka sisällä on keraamista villaa, johon polttoainetta on helppo imeyttää. Kaada tarvittava määrä polttoainetta säiliöön, aseta kehys paikoilleen ja sytytä tuli mukana tulleilla pitkillä tulitikuilla. Sammuttaminen tapahtuu tukahduttimella, joka toimitetaan paketin mukana. Tukahduta tuli ja se sammuu. Helppoa, mutta ennen kaikkea todella turvallista.

Polttoaine

Suosittelemme kaikissa biotakoissamme käytettäväksi Planikan Fanola-biopolttoainetta. Kasvipohjainen polttoaine on markkinoiden edistyksellisin. Palamisprosessista syntyy ainoastaan vesihöyryä, lämpöä ja pieni pieni määrä hiilidioksidia. Polttoaineesta ei synny ollenkaan katkua tai mitään muitakaan ärsykkeitä.

Paloaika (tuntia)

Teho (kW)

Paino (kg)

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Tyyppi

Takaisin ylös