Planika Lotus

Pieni pyöreä pöydälle asetettava biotakka.

217,00  (sis. Alv 24%)

1-2 viikkoa

Planika Lotus on tyylikäs pöydälle tai muulle tasolle asetettava biotakka. Biotakan tyylikäs, mutta ajaton muotoilu istuu lähes jokaiseen sisustukseen. Takkaa voisi kuvailla isona kynttilänä, mutta huomattavasti turvallisempana versiona. Teräksestä valmistettu runko kestää myös ulkona. Lasi suojaa liekiltä ja mikäli takka pääsee kaatumaan, ei bioetanolia läiky ulos polttimesta.

  • Elegantti design
  • Erittäin helppokäyttöinen
  • Ekologinen – Palaa puhtaasti
  • Kevyt – helppo siirtää tai ottaa mukaan vaikka mökille
  • Turvallinen

Käyttö

Lotus-biotakan käyttö on todella helppoa ja yksinkertaista. Takka koostuu käytännössä kahdesta osasta: rungosta ja lasikehyksestä. Teräsrungon sisällä on polttoainesäiliö, jonka sisällä on keraamista villaa, johon polttoainetta on helppo imeyttää. Kaada tarvittava määrä polttoainetta säiliöön, aseta kehys paikoilleen ja sytytä tuli mukana tulleilla pitkillä tulitikuilla. Sammuttaminen tapahtuu tukahduttimella, joka toimitetaan paketin mukana. Tukahduta tuli ja se sammuu. Helppoa, mutta ennen kaikkea todella turvallista.

Polttoaine

Suosittelemme kaikissa biotakoissamme käytettäväksi Planikan Fanola-biopolttoainetta. Kasvipohjainen polttoaine on markkinoiden edistyksellisin. Palamisprosessista syntyy ainoastaan vesihöyryä, lämpöä ja pieni pieni määrä hiilidioksidia. Polttoaineesta ei synny ollenkaan katkua tai mitään muitakaan ärsykkeitä.

Takaisin ylös