Schmid Lina TV 120, hissi/saranaluukku

Leveä läpiluukullinen takkasydän hissi/saranaluukulla.

7968,00 8157,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Lina TV 120 on tunnelimallinen kiertoilmatakkasydän, joka luo tunnelmaa ja lämpöä kotiisi vaivattomasti. Voit valita tämän takkasydämen myös ilman läpiluukkua. Tämä laadukas takkasydän on valmistettu 100% Saksassa, jossa sen tarkka laadunvalvonta takaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden.

Schmid Lina TV 120  takkasydämen ympärille voit rakentaa kuoret Silca-levystä tai muusta palamattomasta materiaalista, mikä lisää sen turvallisuutta ja toimivuutta. Lisäksi takkasydämen lasi on helppohoitoinen ja helposti puhdistettavissa, mikä tekee sen ylläpidosta vaivatonta.

Sisäkivien samotti materiaali kestää hyvin kuumuutta ja iskuja, joten voit nauttia takan lämmöstä huolettomasti. Tuhkanpoisto on suunniteltu käteväksi tulipesästä nostettavalla tuhkalaatikolla, joka helpottaa takan puhdistamista ja ylläpitoa.

Schmid Lina TV 100 takkasydämessä on kätevä yhden vivun säätö palamisen ja lämmöntuoton säätämiseksi, joten voit mukauttaa takan lämpötilaa juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Lisäksi takkasydämeen on mahdollista tuoda palamisilma talon ulkopuolelta putkella, mikä tekee siitä entistäkin tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän.

Schmid takkasydämet ovat huippulaatua!

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Tyhjennä
Takaisin ylös