Schmid Lina 87, hissiluukku

Schmid Lina 87 on tyylikäs takkasydän leveällä luukulla.

5918,40  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Lina 87 on laadukas Saksassa valmistettu hissiluukullinen takkasydän. Takkasydämen nimellisteho on 10 kilowattia minkä myötä se sopii erityisesti hieman isompiin tiloihin. Takkasydän toimii kiertoilmaperiaatteella. Suuri 87 cm leveä lasiluukku tarjoaa upean tulinäkymän, jota kelpaa ihastella hieman kauempaakin. Tulipesän kivet ovat tehty samotista, mikä kestää kuumuutta ja kovia iskuja. Takan palamisprosessia ja lämmöntuottoa on helppo säätää yhdellä vivulla.

Hissiluukusta huolimatta takkasydämen huolto ja puhdistus on helppoa. Hissiluukku aukeaa sivusta, jolloin lasin voi pyyhkiä helposti myös sisäpuolelta. Nostettavan tuhka-astian ansiosta tulipesän tuhkat ovat helppo hävittää.

Takkasydämen ympärille voidaan rakentaa halutunlainen kuorirakenne. Suosittelemme kuorien rakennusmateriaaliksi Silca-levyä!

Schmid takkasydämet ovat huippulaatua!

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Paino (kg)

Teho (kW)

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Hyötysuhde %

Takaisin ylös