Xaralyn Silo Ceiling

Xaralyn Silo Ceiling on tyylikäs katosta riippuva biotakka. Silo Ceiling tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon hieman edullisemmassa hintaluokassa.

1599,00  (sis. Alv 24%)

6-8 viikkoa

Xaralyn Silo Ceiling on tyylikäs katosta riippuva biotakka. Silo Ceiling tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon hieman edullisemmassa hintaluokassa. Takan korkeutta pystyy säätämään, jonka lisäksi Silo Ceiling pyörii 360 astetta, joten se sopii myös keskelle huonetilaa. Aidosta liekistä huolimatta Xaralyn Silo Ceiling palaa täysin hajuttomasti ja savuttomasti. Lämpötehoakin irtoaa mukavat 2,5 kW. Takan mukana tulevan biopolttimen kapasiteetti on 1,5 litraa, jonka avulla takka palaa noin 3,5 tuntia.

Xaralyn

Xaralyn on tunnettu hollantilainen takkamerkki, joka erikoistuu korkealaatuisiin ja ympäristöystävällisiin biotakkoihin. Xaralynin biotakat käyttävät bioetanolia, puhdasta ja uusiutuvaa polttoainetta, joka ei tuota savua, pienhiukkasia tai haitallisia kaasuja palamisen aikana. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia aidosta tulen lämmöstä ja tunnelmasta ilman perinteisen takan haittoja.

Xaralynin tuotteet on suunniteltu sekä koti- että yrityskäyttöön, ja ne ovat suosittuja arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa niiden tyylikkään muotoilun ja korkealaatuisen viimeistelyn ansiosta. Innovatiivinen ja patentoitu keraaminen polttimoteknologia takaa tehokkaan ja turvallisen palamisen, ja tuotteet ovatkin testattu turvallisimmiksi markkinoilla.

Yksi merkittävimmistä eduista on takkojen joustava asennus, sillä ne eivät vaadi savupiippua. Tämä mahdollistaa monipuolisemmat sijoitusvaihtoehdot ja tekee asennuksesta yksinkertaisempaa ja edullisempaa. Xaralyn takaa tuotteidensa laadun tarjoamalla elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta, mikä tekee heidän biotakoistaan pitkäikäisen ja luotettavan valinnan.

Katso koko valikoima!

 

 

Mitat (KxL) 550 x 450 mm
Materiaali Metalli
Väri musta
Sisältää ripustusjärjestelmän (ø putki 150 mm) Kyllä
Polttimen kapasiteetti ± 1,5 litraa
Palamisaika ± 3,5 tuntia
Kulutus tunnissa ± 0,30 litraa
Lämmöntuotto noin 2,5 kW
Standardien mukainen DIN 4734-1 ja EN 16647:2015
Sisältää käyttökapulat, suppilon ja sytyttimen
EAN 8717853928154
Takuu elinikäinen valmistusvirheiden osalta
Takaisin ylös