Härmä Air Unique teräshormi

Tilaustuote, toimitusaika n. 4 viikkoa. Rahti sisältyy hintaan.

0

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

Härmä Air Unique -teräspiippu on erityisesti kevyttakkoihin ja kamiinoihin suunniteltu sopiva valmispiippuratkaisu. Ohutrakenteinen piippu on kevyen näköinen sironkin tulisijan päällä. Härmä Air -valmispiiput ovat kotimaisia avainlipputuotteita, ja ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista sekä viimeistelty huolella. Unique-valmispiippu on turvallinen, tyylikäs, helposti asennettava sekä tehokas ja toimiva. Härmä Air on jo vuosia ollut markkinoiden kehittyneimpien savupiippujen valmistaja. Nykyaikainen ja selkeälinjainen, mutta ajaton valmispiippu on kuin luotu tämän päivän rakentamiseen ja tilaratkaisujen hallintaan, joka ei rajoitu pelkästään asennukseen vaan painottuu paloturvallisuuteen, käytettävyyteen ja ulkonäköön.

Unique-teräspiipussa on patentoitu termospullomainen eristerakenne, jonka ansiosta lämmön eristyskyky on tutkitusti ainutlaatuista. Huikeassa paloluokassa (T600) pieni paloturvaetäisyys (4 cm) antaa todellista etumatkaa turvalliseen savunpoistoon. Teräspiipun Thermosystem-eristerakenne on tehokas, savukanavan jälkeisen keraamisen eristeen lämmönsietokyky on erittäin suuri, eikä se sitraannu eli menetä eristysominaisuuksiaan tai muuta muotoaan kovissakaan lämpötiloissa.

Härmä Air Unique -teräspiippu on kokonaispaketti. Piippupaketti sisältää myös vesikatonpellityssarjat ja piipunhatun. Katso toimitussisältö.

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Takaisin ylös