Schiedel Isokern

Harkkohormi Isokern on valmispiippu, joka valmistetaan islantilaisesta laava- eli hohkakivestä ja se soveltuu puulämmitteisiin tulisijoihin.

2198,00 3355,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Harkkohormi Schiedel Isokern on valmispiippu, joka valmistetaan islantilaisesta laava- eli hohkakivestä ja se soveltuu puulämmitteisiin tulisijoihin. Harkkohormi koostuu yksittäisistä harkkoelementeistä, joihin liitosaukot työstetään paikan päällä ja on siksi helppo sekä nopea asentaa. Se on myös erinomainen vaihtoehto tulisijavaraukselle, johon tulisija hankitaan vasta myöhemmin tai tiettyä tulisijaa ei vielä ole vielä tiedossa.

Valmis paketti: Schiedel Isokern on helppo ostaa valmiina verkkokaupastamme, olemme laskeneet hintaan valmiiksi kaikki tarvittavat lisätarvikkeet. Metrihinta sisältää: harkot, hormiliiman, savupellin, puhdistusluukun, läpiviennin eristeen ja sekä tiivistysteipin, pellityssarjan profiilikatteelle, sadehattusarjan, sekä hormin tuentapaketin

  • Helppo & nopea asentaa
  • Laadukas & paloturvallinen
  • Pienet suojaetäisyydet
  • Harkossa ilmatasku, joka toimii harkon eristeenä
  • Materiaali hohkakiveä, joka ei varaa lämpöä itseensä
  • Muuraus liimalaastilla, ohutsaumalla
  • Ei erillisiä liitoselementtejä
  • Erinomainen tuote mm. tulisijavaraukselle
  • Harkon nurkissa valmiit ∅ 40 mm raudoitusreiät
  • Erinomainen lisätarvikevalikoima

Miksi Schiedel?

Schiedel on maailman johtava savupiippu- ja ilmanvaihtojärjestelmien valmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadustaan, innovatiivisista ratkaisuistaan ja vahvasta asiantuntemuksestaan. Yli 70 vuoden kokemuksella Schiedel on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja arvostettuna brändinä niin uudisrakentamisessa kuin saneerauskohteissakin.

Schiedelin tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima savupiippuja, tulisijajärjestelmiä ja ilmanvaihtoratkaisuja, jotka on suunniteltu tarjoamaan turvallista ja energiatehokasta savunpoistoa ja ilmanvaihtoa. Yritys panostaa vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen, mikä näkyy sen kyvyssä tarjota markkinoiden kehittyneimpiä ja ympäristöystävällisimpiä tuotteita.

Schiedel tunnetaan erityisesti innovatiivisista materiaaliratkaisuistaan, kuten vulkaanisesta pimpstone-materiaalista valmistetuista Isokern-piipuista, jotka tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen ja kestävyyden. Yrityksen modulaariset järjestelmät mahdollistavat joustavan ja nopean asennuksen, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Schiedelin sitoutuminen laatuun ja turvallisuuteen näkyy sen tuotteiden täyttäessä tiukimmatkin kansainväliset rakennus- ja paloturvallisuusstandardit. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavaa teknistä tukea ja palvelua, mikä varmistaa, että jokainen projekti onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso koko valikoima!

Hormikoko (mm) Harkon koko (mm) Paino (kg) Paino (kg/m)
∅ 160 360 x 360 x 250 28 112
∅ 200 400 x 400 x 250 31 124

https://www.schiedel.com/fi/schiedel-download/isokern-harkon-leikkaus-kuvat/?wpdmdl=11137

Isokern suoritustasoilmoitus

Isokern havainnekuvat 2D/3D

 

 

Tyhjennä
Takaisin ylös