Hitze Elisse SB

1659,00  (sis. Alv 24%)

2-4 viikkoa

Vapaasti seisova ELLISSE SB

ELLISSE SB -takan vapaasti seisova malli yhdistää modernin estetiikan ja käytännöllisyyden ainutlaatuisella tavalla. Sen elliptinen muoto ja yksityiskohtaisesti suunnitellut ovet tekevät siitä paitsi lämmönlähteen, myös tyylikkään koriste-elementin mihin tahansa sisustukseen.

Tämä ekologinen ELLISSE SB -takka ei ainoastaan takaa kodin energiatehokkuutta, vaan myös tuo lämpöä ja viihtyisyyttä tilaan, josta tulee tyylikäs ja kodikas.

ELLISSE SB -takan palotila 
ELLISSE SB -takan palotila sisältää valurautaiset osat, kuten arinan ja irrotettavan tuhkalaatikon, jotka helpottavat säännöllistä tulipesän puhtaanapitoa, sillä ne mahdollistavat tuhkien ja poltettujen materiaalien jäännösten helpon poistamisen. Lisäksi palotilan vuorauksen lämpöä varastoiva materiaali parantaa paloprosessien tehokkuutta. Materiaalin tehtävänä on varastoida lämpöä, mikä nostaa palamislämpötilaa. Tämä puolestaan mahdollistaa täydellisemmän palamisen ja vähentää päästöjä, kuten kiinteitä hiukkasia sekä haitallisia oksideja, kuten typen ja rikin oksideja. Korkealaatuisten materiaalien ja suunnittelun ansiosta takka ei ainoastaan tehosta palamista ja paranna käyttömukavuutta, vaan myös vähentää ympäristövaikutuksia vähäisemmillä haitallisten aineiden päästöillä.

Kattilalevy – takaa kestävyyden ja laadun
ELLISSE SB -takan runko on valmistettu P265GH-kattilateräksestä, mikä takaa kestävyyden ja lämpötilan vaihteluiden sietokyvyn. ELLISSE SB on varustettu korkealaatuisella, kaksipuolisesti kiillotetulla, japanilaisella tulenkestävällä keramiikalla, joka kestää lämpötiloja jopa 800 °C. Kaareva lasi, johon on lisätty DECOR-pinnoite, antaa takalle sen ainutlaatuisen ilmeen.

Ekologiset ja energiatehokkaat ratkaisut
ELLISSE SB on ekosuunnittelun vaatimukset täyttävä takka, joka ulkoisen ilmanottoyhteytensä ansiosta toimii tehokkaasti myös taloissa, joissa on lämmön talteenotto.

Käytännöllinen ja tyylikäs puuteline
ELLISSE SB sisältää käytännöllisen puutelineen, joka ei ainoastaan pidä polttopuita käden ulottuvilla, vaan lisää takkaan myös ainutlaatuisen, viihtyisän tunnelman. Telineeseen asetetut puut toimivat lisäkoristeena, joka tuo luonnollisen ja lämpimän sävyn sisustukseen.

Miksi Hitze?

Hitze on puolalainen takkavalmistaja, joka on erikoistunut modernien ja ekologisten takkasydänten, vapaasti seisovien takkojen, biotakkojen, takkatarvikkeiden, sekä ulkotulien valmistukseen. Yritys on tunnettu etenkin monipuolisesta tuotevalikoimastaan ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Hitze on oma brändinsä, joka kuuluu terästeollisuudessa meritoituneeseen STALKO-konserniin.

Hieman edullisemmasta hinnastaan huolimatta Hitzen tulisijat kestävät vertailua erinomaisesti. Kaikki Hitzen takat täyttävät kaikki päästö- ja turvavaatimukset. Voit lukea Hitzen historiasta lisää tästä!

Ominaisuus Arvo
Polttoaine Puu
Nimellisteho (kW) 5
Lämmityskuorman vaihteluväli (kW) 2,6-7
Lämpöteho huoneeseen (kW) 5,3
Lämpöhyötysuhde (%) 80,6
Savukaasun lämpötila (°C) 247
Hiukkaspäästöt 13 % O2 (g/m³) 0,032
CO-päästöt 13 % O2 (g/m³) 0,952
Energialuokka A
Energiahyötysuhdeindeksi (EEI) 106,9
Ekoprojektin vaatimukset täyttävä Kyllä
BlmSchV II -vaatimukset täyttävä Kyllä
Suunniteltu lämmön talteenottoon Kyllä
Valmistusmateriaali P265GH-kattilateräs (EN 10028-2)
Paino (kg) 117
Tulipesän tyyppi Arina
Lasin mitat (mm) 461 x 648
Savuhormin halkaisija (mm) 146
Ilmanoton halkaisija (mm) 100
Mitat (leveys x korkeus x syvyys, mm) 555 x 1115 x 400
Takaisin ylös