Planika Prime Fire biopoltin

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

3100,00 6572,00 

Tyhjennä

PrimeFire sopii erinomaisesti kaikkiin yksityisiin tiloihin, jossa se luo lämpöä ja viihtyvyyttä. Se lumoaa ainutlaatuisella muotoilulla ja se on helposti hallittava.

Tämä älykäs bioetanolitakka tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja turvallisuuden. Integroidun automaattisen täyttöjärjestelmän ansiosta inhimillisen erehdyksen riski polttoaineen täyttöprosessin aikana poistuu. Prime Fire Logs perustuu patentoituun BEV Technology ™ -järjestelmään, joka takaa tehokkaan ja puhtaan polttoprosessin ilman savua, hajua tai tuhkaa.

PrimeFire on testattu ja sertifioitu OMNI-laboratorioiden toimesta UL-standardien mukaisesti.

Miksi Planika? 

Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja lähes kaikki mallit ovatkin automatisoituja. Planikan takoissa on polttoaineen määrän tunnistavat sensorit, jotka kertovat milloin takkaa tulee täyttää. Polttoaineen lisääminen on yksinkertaista automattiseen pumpun avulla, joka toimitetaan takan mukana. Planikan takoissa on integroidut hallintapaneelit, joten takan sytyttäminen ja sammuttaminen tapahtuu käytännössä vain nappia painamalla. Osaan takoista on saatavilla lisävarusteita kuten WiFi-yhteys ja integrointimahdollisuus kodin älyjärjestelmään. Planikan takat ovat helppo asentaa itse.

Takan yhteydessä suosittelemme tilattavaksi Planikan omaa bioetanolia!

Leveys (mm)

, , ,

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös