Schiedel saunapiippu

Täysin valmiiksi suunniteltu pakettiratkaisu saunoihin. Sopii yleisesti käytössä oleviin kiukaisiin, joissa lähdön koko on 115 mm. Erikseen myytävällä adapterilla saadaan muutettua 120 mm lähtöön sopivaksi.

440,00 594,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Valmis saunapiippu – Pannaton ja höyrytiivis

Täysin valmiiksi suunniteltu pakettiratkaisu saunoihin. Sopii yleisesti käytössä oleviin kiukaisiin, joissa lähdön koko on 115 mm. Erikseen myytävällä adapterilla saadaan muutettua 120 mm lähtöön sopivaksi.

Saunapiipun kirkas ruostumaton tai musta ulkokuori on tyylikäs ja sileä, kiinnityspannaton ratkaisu, joka on hyvin viimeistellyn näköinen. Eristettyyn hormijaksoon integroitu adapteri muuttaa piipun täysieristeelliseksi ja tekee piipusta ehdottoman höyrytiiviin.

Paketissa olevan piipun pituus on 2,4 m, hormikoko ∅ 115 mm ja väri kirkas RST tai musta. Piippu toimitetaan yhdessä laatikossa ja se sisältää seuraavat osat:

  • eristämätön liitosputki 1000 mm
  • eristetty hormijakso 1000 mm adapterilla
  • eristetty hormijakso 500 mm sadehatulla
  • sisäkaton peitekaulus 0-5° (kaksiosainen)
  • tukipanta
  • läpiviennin eriste
  • kiristysvanne läpiviennin eristeelle
  • vesikaton läpivienti UniFlash

Miksi Schiedel?

Schiedel on maailman johtava savupiippu- ja ilmanvaihtojärjestelmien valmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadustaan, innovatiivisista ratkaisuistaan ja vahvasta asiantuntemuksestaan. Yli 70 vuoden kokemuksella Schiedel on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja arvostettuna brändinä niin uudisrakentamisessa kuin saneerauskohteissakin.

Schiedelin tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima savupiippuja, tulisijajärjestelmiä ja ilmanvaihtoratkaisuja, jotka on suunniteltu tarjoamaan turvallista ja energiatehokasta savunpoistoa ja ilmanvaihtoa. Yritys panostaa vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen, mikä näkyy sen kyvyssä tarjota markkinoiden kehittyneimpiä ja ympäristöystävällisimpiä tuotteita.

Schiedel tunnetaan erityisesti innovatiivisista materiaaliratkaisuistaan, kuten vulkaanisesta pimpstone-materiaalista valmistetuista Isokern-piipuista, jotka tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen ja kestävyyden. Yrityksen modulaariset järjestelmät mahdollistavat joustavan ja nopean asennuksen, mikä säästää aikaa ja kustannuksia.

Schiedelin sitoutuminen laatuun ja turvallisuuteen näkyy sen tuotteiden täyttäessä tiukimmatkin kansainväliset rakennus- ja paloturvallisuusstandardit. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavaa teknistä tukea ja palvelua, mikä varmistaa, että jokainen projekti onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso koko valikoima!

Schiedel saunapiipun havainnekuvat

CE-merkinnät

Vilpe läpiviennit harkko- ja teräspiipulle

Sisä Ø<br>(mm) Ulko Ø<br>(mm) Paino<br>(kg/m)
115 215 9.2

CE-merkintä: T600 N1 D V2 L99050 G100 (suljettu/eristetty läpivienti)

Paineluokka: Alipaine (N1 ≤ 40 Pa) D kuiva käyttötapa, kiinteä polttoaine (mm. puu)

Sallittu käyttölämpötila, suojaetäisyydet: lämpötiluokassa T600 ≤ 600°C, suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin 100 mm, eristämättömän liitosputken suojaetäisyys palaviin materiaaleihin 400 mm

Sisäputken materiaali: 1.4521 (444) ruostumaton teräs, materiaalivahvuus 0,5 mm

Ulkokuoren materiaali: kirkas ruostumaton teräs 1.4301 (304), maalattu galvanoitu teräs (DX51Dz), musta (RAL 9005), materiaalivahvuus 0,6 mm

Eristetyyppi: keraaminen eriste, Superwool Plus

Lämmöneristävyys: lämmöneristävyys 0.56 m²K/W

Tyhjennä
Takaisin ylös