Schmid Lina 45 GT, hissiluukku

Schmid Lina GT 45 h on tyylikäs ja kompaktin kokoinen kiertoilmatakkasydän modernilla hissiluukulla.

4237,00 4426,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Lina 67 on laadukas suora hissiluukullinen kiertoilmatakkasydän, joka yhdistää lämmön ja tyylikkyyden täydellisesti kotiisi. Voit myös valita sen läpiluukullisena vaihtoehtona, jotta se mukautuu juuri sinun tarpeisiisi. Tämä takkasydän on valmistettu laadukkaasti Saksassa, jossa se käy läpi tarkan laadunvalvonnan varmistaen erinomaisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden.

Takkasydämen ympärille voit rakentaa kuoret Silca-levystä tai muusta palamattomasta materiaalista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa sen täydellisesti kotisi tyyliin. Helppohoitoinen takkasydämen lasi on vaivaton puhdistaa, joten voit aina nauttia takan liekkien näkymästä kirkkaana.

Sisäkivien samottia-materiaali kestää erinomaisesti kuumuutta ja iskuja, takaen pitkäikäisen ja vaivattoman käytön. Tuhkanpoisto tapahtuu kätevästi tulipesästä nostettavalla tuhkalaatikolla, mikä tekee takan ylläpidosta helppoa ja siistiä.

Palamista ja lämmöntuottoa voidaan säädellä kätevästi yhdellä vivulla, joten voit helposti säätää takan lämpötilan mieltymystesi mukaisesti. Takkasydämeen voi tuoda palamisilman talon ulkopuolelta putkella, mikä tekee siitä energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen valinnan.

Lisäksi takkasydämen mukana toimitetaan suomenkieliset käyttöohjeet, joten sen asentaminen ja käyttäminen on helppoa ja vaivatonta.

Miksi valita Schmid takkasydän?

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Hyötysuhde %

Teho (kW)

Syvyys (mm)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

, ,

Luukku

,

Tyhjennä
Takaisin ylös