Schmid Lina TV 55, hissi/saranaluukku

Tunnelimallinen takkasydän hissi/saranaluukulla.

5008,50 5861,70 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Nauti lämmöstä ja tunnelmasta omassa kodissasi tämän upean takkasydämen avulla! Tässä tunnelimallisessa takkasydämessä on hissi/saranaluukku. Takkasydän on valmistettu 100% Saksassa tarkan laadunvalvonnan alla. Lina TV-takkasydän tarjoaa turvallisen ja tehokkaan lämmönlähteen. Voit rakentaa ympärilleen kuoren Silca-levystä tai muusta palamattomasta materiaalista. Lasiluukun puhdistaminen on helppoa. Sisäkivien materiaalina käytetään samottia, joka kestää hyvin kuumuutta ja iskuja. Tuhkanpoisto tapahtuu kätevästi tulipesästä nostettavalla tuhkalaatikolla ja lämmöntuottoa voidaan säädellä yhdellä vivulla. Mahdollisuus tuoda palamisilma talon ulkopuolelta putkella. Mukana toimitetaan suomenkieliset käyttöohjeet.

Schmid takkasydämet ovat huippulaatua!

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Hyötysuhde %

Teho (kW)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

, ,

Syvyys (mm)

Paino (kg)

,

Luukku

, ,

Tyhjennä
Takaisin ylös