Uutiset, Yleinen

Katsaus takkojen saatavuuteen ja toimitusaikoihin

14.11.2022

Haluamme yrityksenä toimia ja viestiä mahdollisimman läpinäkyvästi. Erityisen tärkeää meille on informoida asiakkaita säännöllisesti ja siksi onkin aika jälleen tehdä lyhyt katsaus takkojen saatavuuteen ja toimitusaikoihin. Takan hankinnan kannalta nyt on erityisen tärkeää ennakoida  ja toimia ajoissa. 

 

Katsaus takkojen saatavuuteen

Viimeksi takkamarkkinan tilannetta tarkasteltiin blogin puolella 9.9.2022. Kysyntä jatkuu edelleen korkeana ja muutosta tilanteeseen ei odoteta tapahtuvan lähiaikoina. Kovan kysynnän lisäksi epävakaa maailmantilanne on osaltaan vaikuttanut raakamateriaalien saatavuuteen. Tästä johtuen valmistajat ovat joutuneet poistamaan väliaikaisesti joitain malleja valikoimasta. Nämä tuotteet ovat luonnollisesti poistuneet myös verkkokauppamme valikoimasta.

Toimitusajoissa mennään pitkälti ensi vuoden puolella. Toimitusajat ovat kuitenkin aina tuotekohtaisia ja varastotilanne kannattaa ehdottomasti tarkistaa, mikäli kiinnostava tuote löytyy. Suosituimpien takkamerkkien kohdalla toimitusajoissa ollaan tällä hetkellä alkuvuoden/kevään puolella. Pitkiin toimitusaikoihin kannattaa varautua laittamalla tulisija tilaukseen nyt. Tilanne elää jatkuvasti ja viikossa saattaa tapahtua isojakin muutoksia aikatauluissa.

Tällä hetkellä myydään paljon tulisijoja kesän/syksyn 2023 projekteihin ja onkin ilahduttavaa huomata, että ihmiset ovat jo aikaisessa vaiheessa liikkeellä takan hankinnan suhteen. Ennakoinnin avulla varmistat haluamasi takan, eikä kompromisseja tarvitse tehdä.

Tiesitkö, että voit tarkistaa tuotteen toimitusajan helposti esimerkiksi verkkokaupan chatissa painamalla kohdasta “Keskustele asiakaspalvelun kanssa”. 

 

Takkoja myös nopeammalla toimituksella

Pitkät toimitusajat eivät koske onneksi kaikkia tuotteita, vaan vaihtoehtoja löytyy myös nopeammalla toimituksella. Alla muutamia nostoja nopeampaan toimitukseen.

Puolalainen Hitze on erityisen tunnettu takkasydämistään, mutta valmistaa myös perinteisiä takkoja ja kamiinoita. Hitze Siga on tyylikäs korkea takka, jonka kulmaluukku takaa laajan tulinäkyvyyden. Kiertoilmatoiminto lämmittää tilan nopeasti ja teräsrakenne takaa pitkäikäisyyden. Hitzen toimitusajat ovat tällä hetkellä noin 6 viikkoa.

Schiedelin tulisijapaketit sopivat kevyttakkaa etsivälle. Esimerkiksi Schiedel Mimas on näyttävä tulisija perinteisellä pyöreällä muotoilulla. Varaavuutta saat takkaan hankkimalla lisävarusteena saatavan lämpömakasiinin. Schiedel Mimas on esillä myös myymälässä, tervetuloa tutustumaan!

La Nordican monipuolisesta tuotevalikoimasta löydät suositut puuhellat, takat, takkasydämet ja kamiinat. Toimitusajat ovat aina tuotekohtaisia, mutta esimerkiksi kompaktia Super Junior kamiinaa on tulossa maahantuojan varastolle vielä joulukuun aikana. Lisäksi suosittua Tea-kiertoilmatakkaa on pieni erä saapumassa vuoden loppuun mennessä varastolle.

 

Perinteisten tulisijojen lisäksi mm. biotakkoja on saatavilla nopealla toimituksella. Biotakan avulla tuot valoa syksyn pimeyteen tai vaikkapa joulupöytään. Valikoimastamme löydät biotakkoja Xaralynilta ja Planikalta.

Lyhyesti tiivistettynä: Toimitusajat pitenevät, sillä kysyntä ei näytä hiipumisen merkkejä. Ole ajoissa, niin et jää ilman. Autamme sinua projektissasi aina suunnittelusta toteutukseen. 

Ota yhteyttä tästä!

 

Takaisin ylös