Nordpeis Monaco korkea

Tyylikäs hissiluukullinen kiertoilmatakka, joka tarjoaa tulinäkymän kolmeen suuntaan.

6490,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Nordpeis Monaco Korkea -takan hissiluukullinen takkasydän on nostettu 689 mm lattiapinnasta ylöspäin ja näin se tarjoaa hyvän tulinäkyvyyden kolmelta suunnalta. Takassa on sisäänrakennettu suojaseinä, mikä mm. helpottaa asennuspaikan suunnittelua. Muiden Nordpeis takkojen tavoin myös Nordpeis Monaco toimitetaan tehtaalta betonivalmiina ja maalaus halutun väriseksi tapahtuu vasta asennuksen päätteeksi.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Katso koko Nordpeis valikoima!

Valmistajan kotisivut

Korkeus: 1850mm
Leveys: 770mm
Syvyys: 508mm
Paino: 388kg
Polttopuun pituus: 50cm
Hyötysuhde: 80%
Nimellisteho: 8kW
Savuputken Ø 150mm
Savuputken Ø Takaosa, Yläosa
Näkyvyys: Kahdelta sivulta
Sijainti: Vapaasti seisova, Suoralle seinälle

Mittapiirrokset

Lattialasin mittapiirrokset

Suojaetäisyydet

Suoritustasoilmoitus

Sarjanumeron sijainti

Energy label Q-34UL

 

Tyhjennä
Takaisin ylös