Contura 610AG Style

Contura 610 Style 600-sarjan pienin malli. Takassa on tyylikäs betonipinta. 

4195,00  (sis. Alv 24%)

8-10 arkipäivää

Contura 610AG on elegantti kiertoilmatakka, joka yhdistää modernin skandinaavisen muotoilun ja tehokkaan lämmitysteknologian. Tämä malli, osa arvostettua Contura 600 -sarjaa, tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja muunneltavuuden, joka vastaa monenlaisiin tarpeisiin ja sisustustyyleihin.

Mallin huomattavin piirre on sen kyky lämmittää tiloja tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti, kiitos A+ tehokkuusluokan ja 86%:n hyötysuhteen. Tämä takaa, että Contura 610AG ei ainoastaan tuo lämpöä kotiisi, vaan tekee sen myös taloudellisesti ja ekologisesti.

Contura 610AG:ssä on tilaa jopa 36 cm pitkille polttopuille, mikä vähentää polttopuiden pilkkomisen tarvetta ja mahdollistaa pidemmät paloajat. Tämä takaa, että voit nauttia lämmöstä ja tunnelmasta pidempään ilman jatkuvaa puun lisäämistä.

Tämän mallin ulkonäkö on yhtä vaikuttava kuin sen suorituskyky. Contura 610AG on saatavilla ArtStone-pintavaihtoehdolla, joka on Conturan oma silkinsileä betonikuori. ArtStone tuo takkaan ainutlaatuisen ilmeen ja luo mahtavan kontrastin kiiltävän G-mallin luukun kanssa. Vakiona tuleva puutilan ovi sekä mahdollisuus lisätä lämpöä varaava Powerstone tekevät tästä takasta paitsi käytännöllisen myös tyylikkään lisän kotiisi.

Saatavilla olevat lisävarusteet, kuten halkotila sivulle, tekevät Contura 610AG:stä vieläkin monikäyttöisemmän, tarjoten lisätilaa polttopuiden säilytykseen ja pitäen ne kätevästi saatavilla.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

610Ag style mitat

Energiamerkintä

Mitta Arvo
Korkeus (mm) 1260
Leveys (mm) 540
Syvyys (mm) 495
Nettopaino (kg) 176
Järjestelmän tehokkuusluokka A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 36
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 150
Teho (kW) 6
Hyötysuhde (%) 86
Savupiipun liitäntä Päällä, Takana
Takaisin ylös