Contura 690T Style kiertoilmatakka

Korkea pilarimallinen kiertoilmatakka vuolukivikuorilla.

5195,00  (sis. Alv 24%)

8-10 päivää

Contura 690T Style vuolukivipintainen kiertoilmatakka huippuluokan ominaisuuksilla, jossa tuli on nostettu reilusti ylös lattiatasosta. Takassa on lämpöä varaavat vuolukivikuoret. Tämän lisäksi takassa on mm. seuravavat ominaisuudet

 • ASF (Automatic Start Function): Älykäs toiminto, joka automatisoi palamisilman syötön arinan läpi, mahdollistaen luukun sulkemisen välittömästi sytyttämisen jälkeen. Tämä tekee takasta täysin riippumattoman huoneilmasta ja parantaa turvallisuutta, koska luukkua ei tarvitse jättää auki lämmityksen aikana.
 • RBF (Refuelling Boost Function): Boost-toiminto, joka mahdollistaa melkein sammuneen hiilloksen “pelastamisen” avatessasi vasenta kahvaa. Tämä toimenpide syöttää palotilaan uutta happea altapäin, herättäen hiilloksen ja sytyttäen uudet puut, jolloin voit nauttia jälleen kauniista tulesta.
 • SSA (Silent Sliding Ashtray): Uudenlainen tuhkalaatikko, jonka erikoismuotoilu ja vaimennustoiminto mahdollistavat sen, että laatikko liukuu hiljaisesti ja pehmeästi tyhjennettäessä, parantaen käyttökokemusta.
 • Halkotila: Kätevä avoin tila takan alla, joka on suunniteltu säilyttämään polttopuut kätevästi, lähellä ja käyttövalmiina. Ominaisuus on vakiona monissa malleissa, lisäten käyttömukavuutta.
 • Cool-touch kahvat: Kahvat ja pellin nuppi on valmistettu erityisestä materiaalista, joka ei kuumene takan lämmetessä. Tämä parantaa käyttöturvallisuutta ja mahdollistaa takan turvallisen käytön ilman palovammojen riskiä.

Miksi Contura?

 • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
 • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
 • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
 • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
 • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
 • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

690t style

Energiamerkintä

Ominaisuus Arvo
Korkeus (mm) 1680
Leveys (mm) 580
Syvyys (mm) 515
Nettopaino (kg) 322
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 36
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 150
Teho (kW) 6
Hyötysuhde (%) 86
Savupiipun liitäntä Edellä, Takana

 

Takaisin ylös