Contura 870 Style kiertoilmatakka

Contura 870 Style pilarilla on superellipsin muotoinen tyylikäs kiertoilmatakka. Se sopii täydellisesti nurkan tai muun vaikeasti kalustettavan paikan valaisemiseen.

2495,00 2795,00 

Tyhjennä

8-10 arkipäivää

Contura 870 on tyylikäs ja tehokas kiertoilmatakka, joka tarjoaa lämmön ja tunnelman kotiisi. Tämä upea takka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista lämmitystä ja samalla luomaan viihtyisää ilmapiiriä tilaan.

Yksi Contura 870 takan huomattavista ominaisuuksista on sen moderni muotoilu, joka sulautuu saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin. Takan puhdaslinjainen ulkonäkö ja huolellisesti viimeistelty pintamateriaali tekevät siitä silmiä hivelevän lisän mihin tahansa tilaan.

Contura 870:ssä yhdistyy käytännöllisyys ja tyylikkyys. Siinä on erinomaiset lämmitysominaisuudet, jotka tekevät siitä tehokkaan lämmönlähteen kotiisi. Lisäksi takassa on monia käteviä ominaisuuksia, kuten automaattinen palamisilman säätö ASF-toiminnolla ja halkotila, joka pitää polttopuut käden ulottuvilla.

Tämä takka ei ole pelkästään tehokas lämmönlähde, vaan myös tunnelmanluoja. Sen suuresta lasiluukusta näet upean tuli näkymän, joka luo lämpöä ja viihtyisyyttä ympärilleen. Lisäksi Contura 870 takan älykäs suunnittelu mahdollistaa helpon käytön ja ylläpidon, joten voit nauttia tulen loimusta huolettomasti.

Olitpa sitten etsimässä lisälämmönlähdettä kotiisi tai haluat luoda tunnelmaa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, Contura 870 takka on erinomainen valinta. Se yhdistää tehokkuuden, tyylikkään ulkonäön ja helpon käytettävyyden tarjoten sinulle miellyttävän kokemuksen joka päivä.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

 

870 mitat

 

Mitta Arvo
Korkeus (mm) 1100
Leveys (mm) 465
Syvyys (mm) 365
Nettopaino (kg) 85
Järjestelmän tehokkuusluokka A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 33
Suurin lämmitettävä pinta-ala 120 m²
Teho (kW) 5
Hyötysuhde (%) 81
Savupiipun liitäntä Edellä, Takana

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Tyhjennä
Takaisin ylös