Contura 890 Style kiertoilmatakka

Korkea ja tehokas kiertoilmatakka. Yksi suosituimmista malleistamme!

2995,00 3895,00 

Tyhjennä

8-10 päivää

Contura 890 Style, osa laajalti suosittua Contura 800 Style -sarjaa, on elegantti kiertoilmatakka, joka yhdistää käytännöllisyyden ja modernin muotoilun. Vaikka tämä malli tulee ilman sivulaseja, mikä antaa sille yksinkertaisemman ilmeen, se ei tee kompromisseja tunnelman luomisessa tai lämmitystehossa. Vakiona mukana tuleva puutilan ovi lisää käytännöllisyyttä ja järjestystä, samalla kun takka itse muodostaa näyttävän keskipisteen tilaan.

Contura 800 Style -sarjan suosio eri tyyppisissä rakennuskohteissa – uudiskohteista vapaa-ajan asuntoihin ja saneerauskohteisiin – kertoo sen monipuolisuudesta ja laadusta. Sarjan voitto IF Design Award -muotoilupalkinnossa vuonna 2020, jossa kilpaili 7298 osallistujaa 56 maasta, todistaa Conturan sitoutumisen erinomaiseen suunnitteluun ja innovaatioon.

Contura 890 on suunniteltu joustavaksi asennettavaksi, sopien sekä kulmaan että suoralle seinälle, mikä tekee siitä monikäyttöisen vaihtoehdon erilaisiin asuintiloihin. Sen paloilman säätö on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, sijaiten kätevästi luukun alapuolella, mikä mahdollistaa tarkan lämmönsäädön.

Vakiona oleva perinteinen valurautaluukku tuo ripauksen klassista tunnelmaa, kun taas lisävarusteena saatavilla oleva G-mallin luukku, valurautarungolla ja mustalla lasiviimeistelyllä, tarjoaa modernimman ilmeen ja lisää näyttävyyttä. Valinnanvaraiset viimeistelyvaihtoehdot takaavat, että löydät juuri omaan sisustukseesi sopivan ratkaisun.

Valitsemalla Contura 890 Style -kiertoilmatakan et ainoastaan valitse lämmitysratkaisua, vaan myös tyylikkään designelementin, joka kohottaa kotisi ilmettä ja tuo siihen viihtyisyyttä ja lämpöä.

Etsitkö jotain hieman matalampaa? Katso supersuosittu Contura 810!

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

890 style

Energiamerkintä

Korkeus (mm) 1260
Leveys (mm) 465
Syvyys (mm) 365
Nettopaino (kg) 90
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 33
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 120
Teho (kW) 5
Hyötysuhde (%) 81
Savupiipun liitäntä Päällä, Takana
Tyhjennä
Takaisin ylös