Contura 896 Style kiertoilmatakka

Korkea ja tehokas kiertoilmatakka sivulaseilla.

3350,00 3650,00 

Tyhjennä

8-10 arkipäivää

Contura 896 Style kiertoilmatakka, osa suositun Contura 800 Style -sarjan valikoimaa, on moderni ja tyylikäs lämmitysratkaisu, joka yhdistää skandinaavisen muotoilun ja toiminnallisuuden ainutlaatuisella tavalla. Tämän korotetun mallin ainutlaatuisuus piilee sen sivulaseissa, jotka tarjoavat laajennetun näkymän liekkeihin ja lisäävät tilan tunnelmallisuutta. Lisäksi vakiovarusteena toimitettava puutilan ovi ja mahdollisuus lisätä lämpömakasiini takan yläosaan tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaiseen käyttötarkoitukseen.

Contura 896 Style on saavuttanut laajaa suosiota monipuolisten asennusmahdollisuuksiensa ja käyttökohteidensa ansiosta, ollen ihanteellinen valinta uudisrakennuksiin, vapaa-ajan asuntoihin sekä saneerausprojekteihin. Sen suunnittelu ja toiminnallisuus palkittiin vuonna 2020 arvostetulla IF Design Award -muotoilupalkinnolla, kilpailussa, johon osallistui 7298 kilpailijaa 56 eri maasta, mikä korostaa mallin ainutlaatuista designia ja korkeaa laatuvaatimusta.

Contura 896 Style on suunniteltu erityisesti suoralle seinälle asennettavaksi, mikä mahdollistaa parhaan hyödyn suurista sivulaseista ja maksimoi tulinäkyvyyden, luoden lämpimän ja viihtyisän tunnelman kotiisi. Tämän kiertoilmatakan värivaihtoehdot, kansivaihtoehdot sekä luukkuviimeistelyt tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä takka juuri omaan sisustukseesi sopivaksi. Perinteisen valurautaluukun lisäksi on saatavilla G-mallin luukku, joka tarjoaa valurautarungon mustalla lasiviimeistelyllä, lisäten takan modernia ilmettä.

Valitsemalla Contura 896 Style -kiertoilmatakan et ainoastaan saa tehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitysratkaisua, vaan myös tyylikkään designelementin, joka täydentää ja rikastuttaa kodin sisustusta.

Katso myös matalampi malli Contura 856!

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

 

896 mitat

Energiamerkintä

Ominaisuus Arvo
Korkeus (mm) 1260
Leveys (mm) 465
Syvyys (mm) 365
Nettopaino (kg) 87
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 33
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 120
Teho (kW) 5
Hyötysuhde (%) 81
Savupiipun liitäntä Päällä, Takana
Tyhjennä
Takaisin ylös