Nordpeis Cannes kiertoilmatakka

Moderni kiertoilmatakka tulinäkyvyydellä kolmeen suuntaan.

4590,00  (sis. Alv 24%)

2-3 viikkoa

Nordpeis Cannes on moderni ja tyylikäs kiertoilmatakka. Kapea runko tekee takasta huoneen elegantin katseenvangitsijan. Cannes toimitetaan tehtaalta maalaamattomana, mutta voidaan asennuksen jälkeen maalata halutun väriseksi ja tilan muuhun sisustukseen sopivaksi. Takan alareunaan voidaan asentaa lisävarusteena saatavat LED-valot, jotka korostavat takan takan muotoa ja luovat omanlaistansa tunnelmaa.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Korkeus: 1603 mm
Leveys: 560 mm
Syvyys (mm): 452 mm
Hyötysuhde (%): 81,9 %
Savukanavan mitat (mm): 150
Nimellisteho (kW): 5,4
Polttopuiden enimmäispituus: 40 cm
Paino sisältäen tulipesän (kg) : 261

Hyötysuhde %

Väri

Paino (kg)

Teho (kW)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Korkeus (mm)

Takaisin ylös