Nordpeis Pisa

Kulmaluukullinen kiertoilmatakka integroidulla palomuurilla.

4180,00 

Tyhjennä

2-3 viikkoa

Nordpeis Pisa on tyylikäs kiertoilmatakka kulmaluukulla. Kulmaluukusta huolimatta takka sopii myös loistavasti suoralle seinälle. Suuri tulipesä mahdollistaa jopa 40 cm halkojen polttamisen. Integroidun palomuurin ansiosta takalla ei ole suojaetäisyyttä taakse. Takan nimellisteho on 5,4 kW, joten se sopii erinomaisesti keskikokoisiin kohteisiin.

Takka tulee tehtaalta betonipinnalla, mutta se voidaan pinnoittaa haluamallasi tavalla asennuksen yhteydessä.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Pisa suojaetaisyydet

Pisa mittapiirros

Pisa suoritustasoilmoitus

Korkeus (mm) : 1683
Leveys (mm) : 593
Syvyys (mm) : 466
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 266kg
Nimellisteho : 5,4kW
Polttopuiden max.pituus : 40cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 81,9%

Väri

Luukku

,

Kahva

Exclusive-kahva, vasen, Exclusive-kahva, oikea

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös