Nordpeis Monaco

Nordpeis Monaco on suosituimpia hissiluukullisia takkamallejamme jo useiden vuosien ajan.

6390,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Nordpeis Monaco on suosituimpia hissiluukullisia takkamallejamme jo useiden vuosien ajan. Kuorimateriaali on Nordpeisin kehittämä Shape Stone -kevytbetoni. Lasikuituvahvistettu materiaali kestää erittäin suuria lämpötilanvaihteluita. Nordpeis Monaco takan kolmilasinen luukku luo upean tunnelman myös isompaan tilaan.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Katso koko Nordpeis valikoima!

Valmistajan kotisivut

Korkeus: 1680mm
Leveys: 770mm
Syvyys: 508mm
Paino: 324kg
Polttopuun pituus: 50cm
Hyötysuhde: 80%
Nimellisteho: 8kW
Savuputken Ø 150mm
Savuputken Ø Yläosa, Takaosa
Sijainti: Vapaasti seisova, Suoralle seinälle
Tyhjennä
Takaisin ylös