Nordpeis Odense Exclusive korkea

Tyylikäs takka suurella lasiluukulla.

4800,00  (sis. Alv 24%)

2-3 viikkoa

Nordpeis Odense Exclusive mallissa on “kokolasiluukku”. Lasi peittää koko luukun reunasta reunaan, ja valurautaa ei ole näkyvissä.  Exclusive mallissa ei ole puutilaa, kuten perus Odense mallissa. Exclusive mallin luukku on modernisoitu myös lukitusmekaniikaltaan, ja luukku napsahtaa itsestään ja kevyesti kiinni ilman kahvan kääntelyä.

Takka on nykyaikainen ja tyylikkään linjakas. Lisävarusteena saatavilla led valaistus takan alasokkeliin. Tuli saadaan näkymään koko huoneeseen tehokkaasti suuren luukun ja korkean palotilan ansiosta. Odense on parhaimmillaan kulmaan tai seinälle asennettuna. Takka on oivallinen tilansäästäjä pienen lattiapinta-alansa takia. Samalla takan tuli näkyy kahdelta puolelta. Takan pinta on erikoisbetonia, joka voidaan pinnoittaa asennuksen jälkeen halutulle värisävylle maalaamalla. Näin saat takasta juuri sopivan sinun huoneeseesi!

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä

 

Korkeus (mm) : 2380
Leveys (mm) : 530
Syvyys (mm) : 530
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Liitäntäkorkeus päältä (mm): 1355
Liitäntäkorkeus takaa (mm): 1475
Paino: 335 kg
Nimellisteho : 4-8 kW
Polttopuiden max.pituus : 30 cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 80 %

Takaisin ylös