Carelia Grill® Loimu 55

Carelia Grill® Loimu 55 on pieni, mutta pippurinen ja kestävä grilli. Sopii käytettäväksi sellaisenaan niin loimutukseen kuin grillaukseen.

285,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Carelia Grill® Loimu 55 on pieni, mutta pippurinen ja kestävä grilli. Sopii käytettäväksi sellaisenaan niin loimutukseen kuin grillaukseen. Välttämättöminä lisävarusteina toimitukseen sisältyy loimutuslaudat.

Loimulohta, grillimakkaroita tai vihanneksia – valitse seuraava tulella paistettu herkku! Hiilillä kypsennetyssä ruoassa on aina hienostunut savun maku, mutta sen valmistaminen vie kuitenkin aikaa. Ratkaisu on aivan käden ulottuvilla – ruoanlaitosta tulee nopeaa, helppoa ja hauskaa Carelia Grill® Loimu 55:n avulla!

Katso koko valikoima!

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tutustu tarkemmin Carelian tarinaan tästä!

Carelia Grill® – Enjoy the lifestyle

Materiaali:

Lämpömaalattu pohja 3 mm terästä

Mitat:

Ø 55 cm

Korkeus 28 cm

57 x 57 x 30 cm

Paino n. 10 kg

Tulisija Ø 55 cm

Ritilä Ø 50 cm

Loimulaudat 2 kpl

Hiilikoukku

Takaisin ylös