CARELIA GRILL® 9K-80 Korkea Premium

CARELIA GRILL® 9K-80 Korkea Premium on oiva valinta sinulle, joka nautit ulkoilmasta, ruoanlaitosta ja yhdessäolosta.

1329,00 1649,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

CARELIA GRILL® 9K-80 Korkea Premium on oiva valinta sinulle, joka nautit ulkoilmasta, ruoanlaitosta ja yhdessäolosta. CARELIA GRILL® 9K-80 Korkea Premium voidaan asentaa sellaisenaan ulos (pihalle tai terassille) tai vastaavasti sisätiloihin (grillikatokseen tai kotaan) erillisen piippusarjan ja lattiapellin avulla. Kaikkiin Premium-malleihin kuuluu vakiovarusteina nostomekanismit portaattomalla säädöllä, irrotettavat kääntötasot ja rst-pystyputket.

Carelia Grill-tuotteisiin on valittu parhaat suomalaiset materiaalit – siksi ne kestävät kovaakin kulutusta. Monipuolisten kokonaisuuksien avulla valmistat maittavat ateriat käden käänteessä: herkullisten liharuokien ja kasvisten lisäksi niin makeita muurinpohjalettuja ja pannukahvia kuin mehevää loimulohtakin – näin muutamia mainitaksemme!

Hanki pala aitoa pohjoiskarjalaista laatua kotiisi tai mökillesi ja grillaa ammattilaisen ottein!

Kaikilla CARELIA GRILL® -tuotteilla on 2 vuoden takuu, mutta Wolfpack-jäsenenä saat grillillesi pidennetyn 5 vuoden takuun.

Katso koko valikoima! 

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Carelia Grill® – Enjoy the lifestyle

Materiaali:

polttojauhemaalattu teräs

Mitat:

9-kulmainen tulisija

tulipesän Ø 80 cm

pohjan paksuus 3 mm

työskentelykorkeus n. 85cm

korkeus

savukuvun kanssa 235 cm

ilman kupua 145 cm

savukuvun Ø 94 cm

2 isoa kääntyvää tasoa

kahvikoukku

tasojen kannatinputket rst 3 kpl

nostomekanismit portaattomalla säädöllä 3 kpl

loimulaudat 2 kpl

valurautapannu

grilliritilä Ø 38cm

hiilikoukku

arina

tuhkalaatikko

Tyhjennä
Takaisin ylös