CARELIA GRILL® Pizza

CARELIA GRILL® PIZZA on jokaisen pizzanpaistajan unelmauuni. Ainutlaatuinen aidon tulen pizzagrilli, jolla voidaan saavuttaa jopa 450 asteen lämpötila.

1399,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

CARELIA GRILL® PIZZA on jokaisen pizzanpaistajan unelmauuni. Ainutlaatuinen aidon tulen pizzagrilli, jolla voidaan saavuttaa jopa 450 asteen lämpötila – oivallinen esim. napolilaisille pizzoille. Sisäänrakennetun pizzakiven avulla erilaisten pizzojen paisto onnistuu vaivattomasti. Lisää vain polttopuita ja ihaile liekkien loimua oven läpikuultavan lasin läpi. Pizzauuni piippuineen toimitetaan valmiiksi kasattuna ja se on heti käyttövalmis.

CARELIA GRILL® PIZZA:n käyttö on varsin helppoa: Laitetaan tulet tulipesään ja lämmitetään uunia n. 30 min, minkä aikana lämpötila on suunnilleen kohonnut pizzanpaistolle sopivan kuumaksi. Parhaat paistolämpötilat ovat, kun pizzakiven lämpötila on yli 400 astetta. Asteita voi mitata erillisellä infrapunalämpötilamittarilla. Lämpötilaa on ylläpidettävä koko pizzanpaiston ajan, eli puita tulee lisätä aina tarpeen mukaan.

Pizzauunia lämmitettäessä paistoluukku on pidettävä kiinni. Sitten kun tarvittavat paistolämpötilat on saavutettu, paistoluukun voi avata pizzan paiston ajaksi. Kun pizza on paistettu ja valmis, luukku on hyvä pitää kiinni, jotta pizzakivi ei pääse jäähtymään liikaa. Pizzanpaiston jälkeen annetaan uunin kokonaan jäähtyä, minkä jälkeen puhdistetaan palamisjätteet palotilasta.

Myös pizzakivi on hyvä puhdistaa käyttöön sopivalla pizzaharjalla, sillä kiven päälle jääneet jauhot tms. voivat antaa kitkerää makua seuraavalla paistokerralla. Pizzanpaistossa kannattaa muutoinkin käyttää laadukkaita välineitä, esim. napakkaa, rei’itettyä pizzalapiota ja tietenkin kunnon raaka-aineita. Vinkkejä löytyy esim. Pizzanpaistajien nettisivuilta.

PIZZA on tarkoitettu käytettäväksi ulkona sellaisenaan, mutta asennus esim. grillikatokseen riittävät suojaetäisyydet (eteen väh. 100 cm ja sivuille väh. 50 cm) huomioon ottaen on mahdollista. Suojaetäisyyksiä voi pienentää käyttämällä palolevyjä. Pizzauunin takaosa on eristetty, mutta suosittelemme palolevyn käyttämistä myös uunin takana etenkin silloin, jos on kyse palavasta seinämateriaalista. Katoksen alle asennusta varten on erikseen saatavilla yhteensopivaa piippusarjaa – kysy lisätietoja!

HUOM. PIZZA valmistetaan aina erikseen tilauksesta, jolloin toimitusaika on n. 4-6 viikkoa.

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tutustu tarkemmin Carelian tarinaan tästä!

 

Carelia Grill® – Enjoy the lifestyle

Materiaali:

polttojauhemaalattu teräs

ruostumaton teräs

Mitat:

pituus 50 cm, leveys 47 cm, korkeus 102 cm (korkeus ilman piippua n. 92 cm)

paino 85 kg

Lämmönlähde:

polttopuu

pizzakivi

tulikivet

tuhkalaatikko

vankka teräsrunko

lasiluukku

pizzaluukku

savupiippu (ruostumatonta terästä)

Takaisin ylös