CARELIA GRILL® 9K-80 Deco

CARELIA GRILL® 9K-80 Deco avotulisija on oiva valinta sinulle, joka nautit ulkoilmasta, ruuanlaitosta, tunnelmoinnista ja yhdessäolosta.

769,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

CARELIA GRILL® 9K-80 Deco avotulisija on oiva valinta sinulle, joka nautit ulkoilmasta, ruuanlaitosta, tunnelmoinnista ja yhdessäolosta. CARELIA GRILL® 9K-80 Deco voidaan asentaa sellaisenaan pihalle, terassille tai vaikka mökin rantaan nuotiopaikaksi. Tuplapohja ja koristekivet antavat näyttävyyttä ja ulkonäköä tälle kestävälle tulisijalle.

Jos tulisija asennetaan puiselle alustalle, se on suojattava erillisellä lattiapellillä. Decoon on myös saatavilla lisävarusteena oma kansi. Se pitää tulisijan puhtaana lehdistä ja roskista silloin, kun sitä ei käytetä.

Kaikilla CARELIA GRILL® -tuotteilla on 2 vuoden takuu, mutta Wolfpack-jäsenenä saat grillillesi pidennetyn 5 vuoden takuun.

Hanki pala aitoa pohjoiskarjalaista laatua kotiisi tai mökillesi ja grillaa ammattilaisen ottein!

Katso koko valikoima! 

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tekniset tiedot

Perusvarustus

Carelia Grill® – Enjoy the lifestyle

Materiaali:

polttojauhemaalattu teräs, tulisija kuumankestävällä pinnoitteella

Mitat:

9-kulmainen tulisija

tulipesän Ø 60 cm

pohjan paksuus 3 mm + tuplapohja 2 mm

työskentelykorkeus 40 cm

kokonaiskorkeus 45 cm

tuplapohja (halk. 60 cm) kipinäsuojalla

arina

matala jalusta

decokivet

hiilikoukku

Takaisin ylös