CARELIA GRILL® 9K-80 Matala Premium

CARELIA GRILL® 9K-80 Matala Premium on oiva valinta sinulle, joka nautit ulkoilmasta, ruoanlaitosta ja yhdessäolosta.

1329,00 1649,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

CARELIA GRILL® 9K-80 Matala Premium on oiva valinta sinulle, joka nautit ulkoilmasta, ruoanlaitosta ja yhdessäolosta. Kaikkiin Premium-malleihimme kuuluu vakiovarusteina nostomekanismit portaattomalla säädöllä, irrotettavat kääntötasot ja rst-pystyputket. CARELIA GRILL® 9K-80 Matala Premium mallin työskentelykorkeus on n. 50 cm, jolloin se sopii parhaiten istualtaan grillaamiseen. Tulisija voidaan asentaa sellaisenaan pihalle, terassille tai vastaavasti sisätiloihin (grillikatokseen tai kotaan) erillisen piippusarjan ja lattiapellin avulla.

Carelia Grill-tuotteisiin on valittu parhaat kotimaiset materiaalit ja ne on tehty kestämään kovaakin kulutusta. Monipuolisten kokonaisuuksien avulla niillä voidaan valmistaa helposti maittavia aterioita, esimerkiksi herkullisten liha- ja kasvisruokien lisäksi niin makeita muurinpohjalettuja ja pannukahvia kuin mehevää loimulohtakin.

Kaikilla CARELIA GRILL® -tuotteilla on 2 vuoden takuu, mutta Wolfpack-jäsenenä saat grillillesi pidennetyn 5 vuoden takuun.

Katso koko valikoima! 

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tyhjennä
Takaisin ylös