CARELIA GRILL® Decora

Decora on viehättävä tulisija, joka toimii pihan tai puutarhan koristeena sekä kylmien päivien lämmittäjänä.

1299,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää.

CARELIA GRILL® Decora on viehättävä tulisija, joka toimii pihan tai puutarhan koristeena sekä kylmien päivien lämmittäjänä. Näyttävä, tyylikäs ja kestävä ovat sanoja, jotka kuvaavat parhaiten tätä tunnelmanluojaa. CARELIA GRILL® Decora on tilava ja jykevä ruoanlaittotaso, jolla voit helposti valmistaa monenlaisia ruokia perheellesi ja ystävillesi. Decoran äärellä lämpiää niin keho kuin sydän.

Mikäli Decora asetetaan terassille tai rakennukseen, jossa on puulattia, se on suojattava erillisellä Carelia Grill lattialevyllä.

Katso koko valikoima!

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tutustu tarkemmin Carelian tarinaan tästä!

Carelia Grill® – Enjoy the lifestyle

Materiaali:

Polttojauhemaalattu teräs

Paistolevy ruostumatonta terästä

Mitat:

Korkeus 45 cm

Leveys 70 cm

Tulitiilet

Arina

Paistolevyt

Hiilikoukku

Kansi

Takaisin ylös