CARELIA GRILL® Karu

CARELIA GRILL® KARU on kompakti mutta tehokas retkigrilli, jota voidaan käyttää paitsi grillaamiseen myös loimuttamiseen.

329,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

CARELIA GRILL® KARU on kompakti mutta tehokas retkigrilli, jota voidaan käyttää paitsi grillaamiseen myös loimuttamiseen. Vakiovarusteisiin kuuluvat irrotettavat jalat, kääntyvä grillaustaso, ritilä ja teräskansi. Lohen loimutus onnistuu tietysti loimutuslaudoilla (erillisenä lisävarusteena).

Tämän näppärän retkikeittiön voit ottaa mukaasi minne vain – varsinkin sinne, missä maisemat ovat upeimmat ja auringonlasku/-nousu on kauneimmillaan. CARELIA GRILL® KARU:lla  ruoanlaitto on kaikkinensa mutkatonta ja mukavaa. Ensi alkuun suosittelemme kokeilemaan vaikkapa loimulohta, grillimakkaraa tai vihanneksia – näin muutamia pettämättömiä matkaeväitä mainitaksemme.

Katso koko valikoima!

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tutustu tarkemmin Carelian tarinaan tästä!

Carelia Grill® – Enjoy the lifestyle

Materiaali:

polttojauhemaalattu teräs, lämmönkestävä pinnoite

Mitat:

tulisijan Ø 55 cm

korkeus maasta tulisijan reunaan 35 cm

kiinnitettävät/irrotettavat jalat

pystyputki

kääntyvä grillaustaso

rst-ritilä Ø 38 cm

hiilikoukku

teräskansi

Takaisin ylös