Contura 556T Style

Contura 556T Style on Conturan suositun 500-sarjan vuolukivipintainen ja sivulasillinen malli! Vuolukivivuorauksen avulla saat erinomaisen lämmönvarauksen myös tulen sammuttua.

3695,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Rahti sisältyy hintaan.

Contura 556T Style on Conturan suositun 500-sarjan vuolukivipintainen ja sivulasillinen malli! Vuolukivivuorauksen avulla saat erinomaisen lämmönvarauksen myös tulen sammuttua!
Suuret sivulasit tarjoavat mahtavan tulinäkyvyyden ympäri huonetta tinkimättä lämmitystehosta. Contura 556T Style on siro kiertoilmatakka suurella, tyylikkäällä luukulla ja sivulaseilla.
Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. Contura 556T sopii parhaiten suoran seinän asennuksille suurten sivulasien ja niiden luoman tulinäkyvyyden ansiosta. Contura 556T on saatavilla mustalla tai harmaalla rungolla.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

556t style

Korkeus (mm) : 1083
Leveys (mm) : 542
Syvyys (mm) : 440
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 175kg
Teho : 3-7kW
Polttopuiden max.pituus : 33cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 80%

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Tyhjennä
Takaisin ylös