Contura 690AG Style kiertoilmatakka

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Rahti sisältyy hintaan.

4995,00  (sis. Alv 24%)

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Contura 690 Style on yksi Conturan suosituimmista kiertoilmatakoista huippuluokan ominaisuuksilla, jossa tuli on nostettu reilusti ylös lattiatasosta.

Tässä mallissa on paljon kaikkea: kolme eri väriä, kolme eri kantta, kaksi eri luukkua, kaksi kuorta, puutilan ovi (vakio) sekä lisävarusteita puiden säilytykseen ja lämpöä varaava Powerstone.
ArtStone -pintavaihtoehto on Conturan oma silkinsileä betonikuori, joka luo mahtavan kontrastin kiiltävän G-mallin luukun kanssa.
Voit valita ArtStonen pudotusvalikon “kansi” -osiosta.

Contura 690 Style on vakiona perinteisellä valurautaluukulla. Halutessasi voit valita G-mallin luukun, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä.
Kaikkiin 600-sarjan takkoihin on mahdollista hankkia myös halkotila sivulle.

Valinnastasi riippumatta voit nauttia tunnelmasta ja ihanasta lämmöstä monien tuntien ajan aina, kun laitat takkaan tulen.

Contura 690 Style sisältää kauneutta, joka tulee sisältä mutta näkyy ja tuntuu ulospäin. Nauti ominaisuuksista, jotka sisältyvät hintaan:

 • Syttymistä nopeuttava autostart-toiminto
  • Älykäs toiminto, joka säätää automaattisesti palamisilman syöttöä arinan läpi. Se tarkoittaa, että luukun voi sulkea heti sytykkeiden sytytyksen jälkeen ja takka on siten täysin riippumaton huoneilmasta. Turvallisuus paranee, kun luukkua ei tarvitse jättää auki takkaa lämmitettäessä.
 • Boost-toiminto hiipuneen hiilloksen herättämiseen
  • Boost-toiminnon avulla voit ”pelastaa” melkein sammuneen hiilloksen. Avaat vain vasenta kahvaa, jolloin palotilaan virtaa altapäin uutta happea, joka herättää hiilloksen ja sytyttää uudet puut. Hetken päästä voit taas nauttia kauniista tulesta ja lämmöstä.
 •  Cool-Touch kahvat
  • Kahva ja pellin nuppi ovat uutta materiaalia, joka ei kuumene takan kuumentuessa.

Miksi Contura?

 • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
 • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
 • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
 • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
 • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
 • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

690ag mitat

Korkeus (mm) : 1650
Leveys (mm) : 540
Syvyys (mm) : 495
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino :133kg (ArtStone 240kg)
Teho : 3-7kW
Polttopuiden max.pituus : 36cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 80%

Hyötysuhde %

Väri

Luukku

Teho (kW)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Korkeus (mm)

Takaisin ylös