Contura 690AG Style kiertoilmatakka

Korkea pilarimallinen kiertoilmatakka Artstone-betonipinnalla.

4995,00  (sis. Alv 24%)

8-10 päivää

Contura 690Ag, osa Conturan arvostettua 600-sarjaa, edustaa lämmitysteknologian ja skandinaavisen muotoilun huippua. Tämä kiertoilmatakka yhdistää esteettisyyden ja toiminnallisuuden ainutlaatuisella tavalla, tarjoten paitsi tehokkaan lämmönlähteen myös merkittävän sisustuselementin kotiisi.

Erityisen huomionarvoinen piirre tässä mallissa on sen ArtStone-kuori, Conturan oma innovaatio. ArtStone on silkinsileä betonikuori, joka tuo modernin ja samalla ajattoman ilmeen takkaan. Sen ainutlaatuinen tekstuurinen pinta luo mahtavan kontrastin takan kiiltävälle G-mallin luukulle, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä. Tämä yhdistelmä ei ainoastaan lisää takan visuaalista viehätysvoimaa, vaan myös korostaa liekkien loistetta ja lämmön tunnelmaa.

Contura 690Ag:n suunnittelussa ei ole säästelty käytännöllisyydessä. Malliin sisältyy vakiona puutilan ovi, joka tarjoaa kätevän ja siistin säilytysratkaisun polttopuille. Lisäksi tämä malli mahdollistaa lämmön varaavan Powerstone-lisävarusteen käytön, joka varastoi lämpöä ja vapauttaa sitä tasaisesti pitkän ajan kuluessa, maksimoiden näin takan lämmitystehon ja tehokkuuden.

Contura 690Ag on suunniteltu nousemaan reilusti ylös lattiatasosta, mikä ei ainoastaan tuo tulta paremmin esiin vaan myös helpottaa käyttöä ja lisää turvallisuutta. Tämän mallin kyky vastaanottaa jopa 50 cm pitkiä halkoja tarkoittaa, että voit nauttia pitkäkestoisen ja lämpimän tulen loimusta ilman jatkuvaa halkojen lisäystä.

Yhdistettynä sen palkittuun muotoiluun, Contura 690Ag tarjoaa korkealaatuisen, kestävän ja esteettisesti miellyttävän lämmitysratkaisun, joka sopii saumattomasti nykyaikaisiin ja perinteisiin tiloihin.

Tästä takasta löydät esimerkiksi seuraavat toiminnot:

 • ASF (Automatic Start Function): Älykäs toiminto, joka automatisoi palamisilman syötön arinan läpi, mahdollistaen luukun sulkemisen välittömästi sytyttämisen jälkeen. Tämä tekee takasta täysin riippumattoman huoneilmasta ja parantaa turvallisuutta, koska luukkua ei tarvitse jättää auki lämmityksen aikana.
 • RBF (Refuelling Boost Function): Boost-toiminto, joka mahdollistaa melkein sammuneen hiilloksen “pelastamisen” avatessasi vasenta kahvaa. Tämä toimenpide syöttää palotilaan uutta happea altapäin, herättäen hiilloksen ja sytyttäen uudet puut, jolloin voit nauttia jälleen kauniista tulesta.
 • SSA (Silent Sliding Ashtray): Uudenlainen tuhkalaatikko, jonka erikoismuotoilu ja vaimennustoiminto mahdollistavat sen, että laatikko liukuu hiljaisesti ja pehmeästi tyhjennettäessä, parantaen käyttökokemusta.
 • Halkotila: Kätevä avoin tila takan alla, joka on suunniteltu säilyttämään polttopuut kätevästi, lähellä ja käyttövalmiina. Ominaisuus on vakiona monissa malleissa, lisäten käyttömukavuutta.
 • Cool-touch kahvat: Kahvat ja pellin nuppi on valmistettu erityisestä materiaalista, joka ei kuumene takan lämmetessä. Tämä parantaa käyttöturvallisuutta ja mahdollistaa takan turvallisen käytön ilman palovammojen riskiä.

Katso myös muut Conturan 690-mallit!

Contura 690 Style kiertoilmatakka

Contura 690T Style kiertoilmatakka

Miksi Contura?

 • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
 • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
 • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
 • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
 • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
 • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

690ag mitat

Energiamerkintä

Ominaisuus Arvo
Korkeus (mm) 1650
Leveys (mm) 540
Syvyys (mm) 495
Nettopaino (kg) 240
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A+
Polttopuun enimmäispituus (cm) 36
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 150
Teho (kW) 6
Hyötysuhde (%) 86
Savupiipun liitäntä Edellä, Takana
Takaisin ylös