Contura 330G kiertoilmatakka

Suorakulmion mallinen moderni kiertoilmatakka, joka lämmittää tehokkaasti isommankin tilan.

3040,00  (sis. Alv 24%)

8-10 arkipäivää

Contura 330G on modulaarinen kiertoilmatakka. Suunnittele ja toteuta oma kokonaisuutesi halkotiloista joita on kolme erilaista! Voit myös käyttää Contura 330G -kiertoilmatakkaa avotakan takkasydämenä! Saatavilla myös vetolaatikko halkotilaan. Conturan 300-sarjan takkoihin mahtuu jopa 50cm halot poltettavaksi! Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. G-malli on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä. Tämä Ruotsalainen Contura 300 -sarja voitti 2019 yhden maailman arvostetuimman kansainvälisen suunnitelupalkinnon, IF Desing Awardin!

Katso myös muut 300-sarjan mallit

Contura 310 kiertoilmatakka

Contura 320T kiertoilmatakka

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

 

mitat 330

Energiamerkintä

Ominaisuus Arvo
Korkeus (mm) 570
Leveys (mm) 750
Syvyys (mm) 375
Nettopaino (kg) 115
Järjestelmän tehokkuusluokka tilanlämmityksessä A
Polttopuun enimmäispituus (cm) 50
Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 120
Teho (kW) 7
Hyötysuhde (%) 77
Savupiipun liitäntä Päällä, Takana
Suurin pinta-ala (m²)

120

Takaisin ylös