Contura I8 takkasydän

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

2720,00 3155,00 

Tyhjennä

Contura i8 antaa vapautta takan suunnitteluun! Voit asentaa sen itse muuraamaasi tulisijaan tai päivittää vanhasta avotakastasi tehokkaan kiertoilmatakan tuottamaan lämpöä ja tunnelmaa! Saatavilla molemminpuolisilla sivulaseilla tai niin, että sivulasi on pelkästään oikealla tai vasemmalla puolella. Takkasydän sopii siis erinomaisesti myös avotakkoihin jossa on kulma auki! Contura i8 -takkasydän on saatavilla vain mustana. Voit valita myös G-mallin, jossa luuku on kauttaaltaan lasiprinttiviimeistelty.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

Contura mitat

Energiamerkintä

Korkeus (mm): 530

Leveys (mm): 735

Syvyys (mm): 365

Nettopaino (kg): 100

Järjestelmän tehokkuusluokka huonelämmityksessä: A

Suurin polttopuun pituus (cm): 50

Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²): 120

Teho (kW): 7

Hyötysuhde (%): 77

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Pelasta vanha avotakka takkasydämellä

Turhauttaako vanhan avotakan kyvyttömyys lämmityksen suhteen? Ärsyttääkö kylmät pakkasaamut mökillä, eikä vanha avotakkakaan auta asiaa? Nouseeko sähkölaskut jo liian korkeaksi…

Tyhjennä
Takaisin ylös