Nordpeis Origo Colorado Exclusive

Tyylikkään muotoilunsa ansiosta Origo Colorado Exclusive sopii kaikkialle – mutta tämä ei suinkaan tee siitä tylsää.

4450,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Tyylikkään muotoilunsa ansiosta Nordpeis Origo Colorado Exclusive sopii kaikkialle – mutta tämä ei suinkaan tee siitä tylsää. Takka on nimittäin valmistettu erikoisvalmisteisesta Colorado-betonista, jonka ainutlaatuinen ja kauniin kirjava pinta on samaan aikaan moderni ja ajaton. Jos arvostat fiksuja ratkaisuja, et tule pettymään: Nordpeis Origo Colorado Exclusive -mallissa on muun muassa sisäänrakennettu tuhkalaatikko ja itsestään sulkeutuva luukku.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Katso koko valikoima!

Valmistajan kotisivut

Mittapiirros

Mittapiirros lattialasi

Suojaetäisyydet

Suoritustasoilmoitus

Korkeus 1488mm
Leveys 498mm
Syvyys 498mm
Paino 220kg
Polttopuun pituus 33cm
Hyötysuhde 82%
Nimellisteho 6.4kW
Savuputken Ø 150mm
Näkyvyys Etu ja sivu
Sijainti Kulmamalli, Vapaasti seisova, Suoralle seinälle

 

Takaisin ylös