Nordpeis Origo Colorado

Nordpeis Origo Colorado Natural erottuu joukosta. Sen sivut on verhoiltu vaalealla erikoisvalmisteisella Colorado-betonilla.

4190,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Nordpeis Origo Colorado Natural erottuu joukosta. Sen sivut on verhoiltu vaalealla erikoisvalmisteisella Colorado-betonilla. Nordpeis Origo Colorado on luonnollisen kaunis vaalea lämpöä sitova materiaali, joka luo upean kontrastin mustaa terästä vasten. Lopputuloksena on takka, joka henkii luonnetta: se on samaan aikaan persoonallinen ja moderni, mutta tarpeeksi ajaton sopiakseen kaikenlaisiin tiloihin – niin kotiin, kuin vapaa-ajan asuntoon.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Katso koko valikoima!

Valmistajan kotisivut

Mittapiirrokset

Mittapiirros lattialasi

Suojaetäisyydet

Suoritustasoilmoitus

Korkeus 1230mm
Leveys 552mm
Syvyys 507mm
Paino 205kg
Polttopuun pituus 33cm
Hyötysuhde 82%
Nimellisteho 7.1kW
Savuputken Ø 150mm
Savuputken sijainti Takaosa, Yläosa
Sijainti Kulmamalli, Vapaasti seisova, Suoralle seinälle
Takaisin ylös