Nordpeis Origo

Puhdaslinjainen Origo edustaa pohjoismaista minimalismia parhaimmillaan. Virtaviivainen sylinterimuoto korostaa mallin yksinkertaista ja modernia ilmettä.

3320,00 4250,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Puhdaslinjainen Nordpeis Origo edustaa pohjoismaista minimalismia parhaimmillaan. Virtaviivainen sylinterimuoto korostaa mallin yksinkertaista ja modernia ilmettä. Tässä takassa ei ole koristeellisia yksityiskohtia rikkomassa harmoniaa.  Tilavan tulipesän suuri lasiluukku tarjoaa hyvän näkymän liekkeihin. Lisäksi mallissa on monia käytännöllisiä ratkaisuja, kuten turvallisuutta lisäävä itsestään sulkeutuva luukku ja tuhkalaatikko. Nordpeis Origo:ssa kauneus ja käytännöllisyys yhdistyvät vaivattomaksi ja elegantiksi kokonaisuudeksi.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Katso koko valikoima!

Valmistajan kotisivut

Mittapiirrokset

Lattialasin mittapiirrokset

Suojaetäisyydet

Suoritustasoilmoitus

Korkeus 1196mm
Leveys 481mm
Syvyys 481mm
Paino 120kg
Polttopuun pituus 33cm
Hyötysuhde 80%
Nimellisteho 7kW
Savuputken Ø 150mm
Näkyvyys Etu ja sivu
Sijainti Kulmamalli, Vapaasti seisova, Suoralle seinälle
Tyhjennä
Takaisin ylös