Nordpeis Wave T Wide

Nordpeis Wave T Wide on luontainen katseenvangitsija. Siinä on tunnelimainen tulipesä, joten takan voi sijoittaa huoneen keskelle näyttäväksi ja tunnelmaa luovaksi tilanjakajaksi.

5-10 arkipäivää

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

Nordpeis Wave T Wide on luontainen katseenvangitsija. Siinä on tunnelimainen tulipesä, joten takan voi sijoittaa huoneen keskelle näyttäväksi ja tunnelmaa luovaksi tilanjakajaksi. Ainutlaatuisen aaltoilevan pinnan ilme muuttuu valaistuksen muuttuessa. Kun Nordpeis Wave T Wide takan maalaa sisustukseen sopivalla värillä, siitä tulee upea sisustuselementti. Erittäin suuressa tulipesässä liekit loimuavat näyttävästi. Takkatuli näkyy takan molemmilta puolilta, joten sitä voi ihailla kaikkialta huoneesta. Korkeimpaan malliin on lisäksi saatavilla varaava Powerstone™. Näin lämpö säilyy entistä pidempään ja takka lämmittää huomattavasti tehokkaammin.

Nordpeis – Skandinaaviseen makuun

Nordpeis on norjalainen yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten tulisijojen ja kamiinoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Yritys perustettiin 1980-luvulla, ja sen juuret ulottuvat vahvasti Norjan perinteisiin ja kulttuuriin, missä tulisijalla on ollut keskeinen rooli kotien lämmittämisessä ja viihtyisyyden luomisessa vuosisatojen ajan.

Nordpeis panostaa innovatiiviseen suunnitteluun ja teknologiaan, tarjoten tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä korkeimpia lämmitystehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden standardeja, mutta myös edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Yrityksen valikoimaan kuuluu monenlaisia tulisijoja, uuneja ja kamiinoita, jotka on suunniteltu sopimaan erilaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. Tuotteiden joukosta löytyy sekä perinteisiä että moderneja malleja, jotka voivat toimia kodin lämmön lähteenä sekä tyylikkäänä sisustuselementtinä.

Katso kaikki Nordpeisin takat!

Valmistajan kotisivut

Korkeus: 1888mm
Leveys: 1566mm
Syvyys: 472mm
Paino: 535kg
Polttopuun pituus: 50cm
Hyötysuhde: 81%
Nimellisteho: 8,6kW
Savuputken Ø: 150mm
Tulisijan sisus: N-29T
Takaisin ylös